Let the sunshine in

Speciaal

Studio MM denkt aan het milieu. En heeft het dak vol gelegd met zonnepanelen. 26 stuks maar liefst. Genoeg om het kantoor en het woonhuis van elektriciteit te voorzien. Laat dus nu de zon maar schijnen.

Even voorstellen
Welkom op de site van Eric Sijtsma. Onder de naam Studio Man & Muis, kortweg Studio MM, werk ik als freelance grafisch vormgever voor diverse opdrachtgevers, bedrijven en bureau’s. Vanuit mijn kantoor, midden in de Betuwe. Of bij u op locatie. Al sinds 1993. En met veel plezier.

Werkwijze
Ik ben er voor al uw zakelijke communicatie-uitingen. Personeelsbladen. Magazines. Brochures. Boeken. Folders. Huisstijlen. Internetsites. Aan de hand van uw ideeën en wensen, werk ik gericht aan het ontwerp. Snel. Efficient. Met korte lijnen. U krijgt direct de vormgever aan de telefoon. Wel zo praktisch.
Van het concept tot de levering van het product. Analoog. Digitaal. Regelt u zelf drukwerk. Of ik. Alles kan.

En dan nog...
Tijdens de productie is een vormgever die vloeiend is in Nederlands en Engels absoluut een voordeel. Als de vormgeving erom vraagt denk ik (meestal ongevraagd) graag mee over hoe je de tekst kunt veranderen zodat hij leesbaarder wordt en voor een betere vormgeving zorgt. Alles voor het beste resultaat.

De uitdaging van opdrachten als personeelsbladen, magazines en boeken is om de vormgeving zo te maken dat het werk snel en goed kan worden geproduceerd. Zoveel mogelijk onderdelen van de opmaak worden gestandaardiseerd. Het oog van de meester zorgt uiteraard voor de puntjes op de i.

Ik werk vanuit mijn eigen studio, met moderne computers en volledige licenties voor alle gebruikte software. Er zijn dus geen beperkingen. Bovendien kan elke drukker de aangeleverde documenten zonder problemen verwerken.

Uitgebreid portfolio
De portfolio op deze website geeft een goede indruk van het werk van mijn hand (en muis). Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Bel dan 06 44886623 voor een eerste, telefonische kennismaking of een afspraak. Of nog leuker, een opdracht.

Graag tot ziens!
Eric Sijtsma